Welkom

 Welkom op de website van de Groene Joffers.

Dit is de vernieuwde website van onze tuinclub die al meer dan 30 jaar bestaat.
Onze vorige website was aan vernieuwing toe maar hij blijft te zien door op de desbetreffende link hierboven te klikken. Wie daarin geïnteresseerd is kan dus een kijkje nemen in onze historie. Keer terug op deze website door de oude weg te klikken bovenin de balk.

Ook ons fotoalbum raakte op de vorige site propvol, ook die is geïntegreerd op deze website en hierboven aan te klikken. Natuurlijk vooral leuk voor onze eigen Joffers.

Onze leden komen uit Eerbeek en omstreken. Behalve tuinieren, bekijken wij ook andere tuinen, daarnaast organiseren wij veel gezellige tussendoortjes en in de winter bedenken we allerlei leuke dingen die onze interesse raken. Elk nieuw tuinjaar wordt ingeluid door een gezamenlijk kookfeest onder leiding van onze eigen superkokkin die elk jaar een nieuw kookthema bedenkt.

Zo af en toe doen wij een tuin-uitruil. Een andere tuinclub bezoekt dan een aantal van onze tuinen en het jaar erop doen we dat omgekeerd. Dan zijn dan wel "aangeklede" bezoeken met een heerlijke lunch, klaargemaakt door de eigen tuinleden, verrukkelijke baksels bij de koffie en/of thee en altijd gepaard met veel gezelligheid zodat dit echte uitjes worden, zelfs gewaardeerde hoogtepunten.

Een jaarlijkse tuinreis behoort natuurlijk ook tot ons programma. Elk jaar wordt tijdens onze Nieuwjaarsthee annex jaarvergadering een andere bestemming gekozen.